VILLA FERNSTRÖM

VILLA FERNSTRÖMS PLATSBYGGDA MINIMALISTISKA KÖK

barstolar köksö lyx kök Fenix ekfanér vask fönster blandare tapwell NCS S0500-N Arizona beige

Har du sett husdrömmar? Linus Fernström sökte ett minimalistikt formspråk i huset Villa Fernström byggde vi platsbyggda kök och garderober.  Många designelement som utformat huset återfinner man i köket. Precis som innerdörrar och fönsterpartier går luckorna från golv till tak och döljer en och annan överraskning. Väggmonterade bänkskåpen svävar. Materialvalen har hållits till ett minimum vilket förstärker de fina detaljerna och fantastiska utsikten.

I den öppna planlösningen ska köket vara en del av helheten och designen ska föra tankarna mer till en möbel än kastruller och bestick. Utan att kompromissa på det praktiska.

Bakom den minimalistiska högskåpsväggen döljer sig ett walk in skafferi, frys, kyl och som krona på verket en ”coffe bar” i ek med Hawa pocket dörrar som skjuts in i sidorna av skåpet. Belysningen som är infälld i bakkant av hyllorna belyser den brons-tonade spegeln och ger ett vackert sken kvällstid.

Mönsterpassningen av eken är en fin detalj som även återkommer på de vägghängda skåpens lådor. Här är det hantverk på högsta nivå med fasade hören och lådfronter. Bänkskivan av Fenix (Arizona beige), som är samma material som luckorna, fortsätter ner på sidorna, under köket och ramar in helheten. Du kan se fler bilder från Villa Fernström på instagram. Vill du se andra kök vi har gjort kan du se våra kök på våran kökssida.

PLATSBYGGDA GARDEROBLÖSNINGAR

Garderober är inte bara garderober – Dom huserar dina saker och hjälper dig att skapa ordning i ditt kaos. Linus Fernström ville ha garderober med minimalistiska utsidor, men med smidiga och lyxiga lösningar på insidan. Allt för att skapa ordning i det vardagliga kaoset.

Med platsbyggda garderober kan du skräddarsydda garderobalternativ som matchar ditt hus och dina krav perfekt. Om du saknar en speciell färg på dina garderober eller behöver en lösning för dina plagg, barnleksaker förvaras eller kanske du vill ha bättre användning av utrymmet i där du bor. Vi kan ge dig exakt den garderob du behöver – i precis den storlek du vill ha.

ÖVRIGA RUM

Loading...