Platsbyggda garderober

Garderob eller walk in closet, valet är ditt

Låt oss ta ditt hem till nästa nivå med välplanerade garderober och kanske en walk in closet. Med vår flexibilitet tar vi tillvara på alla dina utrymmen på bästa sätt. En standard 60 x 60 garderob gör ofta inte jobbet 100% och du få kompromissa mellan form och funktion. Det tycker vi är en dålig idé.

Känner du igen dig?

Kläder som hänger över en stol, byxor på golvet och strumpor lite överallt är ett tecken på att du har för lite förvaring. En tumregel är att man ska ha en minst en “tom” låda för att lättare hålla ordning. Det blir också lätt kaos när man behöver rycka ut den understa t-shirten. Känner du igen dig?

Platsbyggt är lösningen

Det finns många smarta lösningar att ta till som maximerar de ytor du vill använda för garderober, lådor och walk in closet. Med vår flexibilitet och kreativitet skapar vi unika upplägg där vi tar hänsyn till kundens hela kravspec. Vi ritar allt skalenligt i 3d och när du är helt nöjd tillverkar, levererar och monterar vi. Platsbyggt är lösningen.

Här nedan ser du lite exempel på olika lösningar vi designat och byggt. Vad har du för önskemål? Ingen lösning är den andra lik.