PLATSBYGGDA GARDEROBER

Platsbyggda garderober

Det finns många smarta lösningar att ta till som maximerar de ytor du vill använda för garderober, lådor och annan förvaring. Med vår flexibilitet och kreativitet skapar vi unika upplägg där vi tar hänsyn till din hela kravspecifikation. Vi ritar allt skalenligt i 3d och när du är helt nöjd tillverkar, levererar och monterar vi.

Här nedan ser du lite exempel på olika lösningar vi designat och byggt. Vad har du för önskemål? Ingen lösning är den andra lik.

Hello, Royal Highness

Det sägs att man har 2 sekunder på sig att göra ett gott första intryck. Det ville vi ta vara på och skapade denna hall. Möbeln gestaltar sig likt kungen på sin tron och andas lyx vid första ögonkastet. Flertalet lådor med guldhandtag nertill och ovanpå dessa återfinns dörrar som sträcker sig majestätiskt mot taket. Maximalt med förvaring i en klassisk design. Vi älskar perfektion!

Förvaring till max

I detta projekt var uppgiften tydlig från kunden: “maxa vår förvaring”. Det gjorde vi med klassisk garderobsvägg med klädstänger, överskåp och inbyggda lådor. Som alltid är belysningen viktig för att skapa en upplevelse. Vilken härlig känsla att vakna upp till denna lyxgarderob.

Elegant avhängning

Utrymmet som gick från det mest oanvändbara till det mest eleganta. Pardörrar, belysta av en takspot, och diamantknoppar öppnar upp till den extravaganta garderoben. I den sömlösa ramen som är i ett enda stycke huseras infällda släta lådor och belysning.

Skapa mysfaktor

Kombinerad bänk och klädskåp där kunden valt en härlig vilsam kulör. Mörkbetsad ektopp ger en genuin känsla av kvalite. Att, som i detta fall, låta delar av den platsbyggda lösningen bilda en bänk istället för att välja högskåp i hela rummet skapar mysfaktor, volym och en härlig känsla i rummet. Notera mötet mellan taklist och högskåp – det är detaljer som vi älskar.

Keep it simple

Det behöver inte alltid vara guldhandtag eller fancy lösningar, ibland passar det helt enkelt bäst att hålla det enkelt elegant. I detta fall ville vi få in en varm och naturlig känsla och valde därför träknoppar tillsammans med massiv ek med ohyvlade kanter som sittbänk. Ramstil rakt igenom. Funktionellt, snyggt och hållbart.

Välkommen in

Med ett djup på 90 cm och högt i tak var det goda förutsättningar att tillgodose kundens önskan om “mycket förvaring”. Här har vi platsbyggt hyllor efter storleken på dammsugaren, förvaringslådan för hundens mat och torkställning. Varför? – För att vi kan. Och vi säljer faktiskt inte bara möbler, vi hjälper människor att förenkla deras vardag. Designmässigt utgick vi från bostadens fina spegeldörrar med respekt för byggnaden och för att bevara känslan av sekelskifte. Välkommen in!

Klassisk med kontraster

Klassiska ramluckor i vit NCS S0500-N med svarta knoppar för att skapa kontrast och ta upp övrig inredning i bostaden. En populär lösning som skänker mycket förvaring och samtidigt ger en känsla av lyx. Sittdelen har en dyna av svart läder. Praktisk och snygg belysning inuti garderoben som switchar av och på automatiskt när dörren öppnas.

Funktion möter design

Förvaring med inbyggd sittdel, spegel och belysning. Vad mer kan man önska sig i en hall? Den här designen är efterfrågad och en av våra personliga favoriter där funktion och design går hand i hand. En specialsydd dyna i exklusivt läder är grädden på moset.