PLATSBYGGDA KÖK

Platsbyggda kök

Vi skapar unika måttbeställda kök framtagna för dina behov och stil. Allt designas och byggs från grunden. Dessutom så ser vi inte bara till köket (stommarna) utan helheten såsom kakel, golv, väggar, planlösning, belysning och allt annat en köksrenovering kan tänkas innefatta. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt har du en kontaktperson som löser hela processen.

Vi är inte knutna till någon specifik leverantör utan vi skapar individuellt för varje kund. Vi trendspanar över hela världen och kan därför leverera unika lösningar som få andra leverantörer kan tillhandahålla i Sverige. Vill du kanske ha köksluckor i lättmetall, keramik, glas eller kanske i högkvalitativ laminat? Vi älskar att skapa lösningar som går utanför boxen. Testa oss!

Shaker goes retro

Med sin, harmoniska, gröna färg så för det oss tillbaka till 60-talet. Med innanförliggande lådor, läderhantag tillsammans med bambubänkskiva skapar det en varm och hemtrevlig känsla. Vitrinskåpet skapar djup där det dessutom även är kaklat i skåpet som en vacker detalj på kvällen.  

Modern, minimalistisk och mystisk

Utöver ett antal grundläggande krav på funktion, förvaring och färg (gissa vilken) fick vi fria händer. Med tanke på slitaget på ett kontorshotell och festlokal så blev Fenix laminat, som vi älskar, vårt naturliga val i både skåpsluckor, bänkskiva och stänkskydd. Bilderna ni ser är ett testament till detta då de är tagna efter ett år i bruk.

Fenix är ett lyxigt material med sin NTM (Nano technology material) teknik kan den både ge en ultramatt och tålig yta. Mikrorepor kan repareras med strykjärn. 

I detta kök kan ni se hur placering av belysning kan ge helt olika känslor. Det vi tycker om lite extra är belysning som fälls in i bakkant. Det ger en mystisk och lugn känsla.

Få köket att smälta in

Med en helt öppen planlösning ville vi i detta projekt få köket att smälta in likt en möbel vid beskådan från vardagsrummet. Därför placerades bland annat köksmaskinerna i köks-halv-ön. Barbänken är tillverkad av massiv rökt ek och övriga bänkskivor är av granit. Grepplisten av aluminium skapar en clean look och de högblanka fronterna är lika lyxiga som de ser ut – specialbehandlade för att motverka gulnande av solen.

Nyklassisk lyx