PLATSBYGGDA KÖK

Platsbyggda kök

Vi skapar unika, måttbeställda kök framtagna för dina behov och stil. Allt designas och byggs från grunden. Dessutom ser vi inte bara till köket (stommarna) utan helheten, som kakel, golv, väggar, planlösning, belysning och allt annat en köksrenovering kan omfatta. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt har du en kontaktperson som löser hela processen.

Vi är inte bundna till någon specifik leverantör utan skapar individuellt för varje kund. Vi trendspanar över hela världen och kan därför leverera unika lösningar som få andra leverantörer kan tillhandahålla i Sverige. Vill du kanske ha köksluckor i lättmetall, keramik, glas eller kanske i högkvalitativ laminat? Vi älskar att skapa lösningar som går utanför boxen. Testa oss!

Shaker goes retro

Med sin harmoniska, gröna färg för det Kök oss tillbaka till 60-talet. Iinnanförliggande lådor och läderhantag tillsammans med bambubänkskiva skapar en varm och hemtrevlig känsla. Vitrinskåpet skapar djup där det dessutom även är kaklat i skåpet som en vacker detalj på kvällen.  

Modern, minimalistisk och mystisk

Utöver ett antal grundläggande krav på funktion, förvaring och färg (gissa vilken) fick vi fria händer. Med tanke på slitaget på ett kontorshotell och festlokal så blev Fenix laminat det naturliga val i både skåpsluckor, bänkskiva och stänkskydd. Bilderna ni ser är tagna efter ett år i bruk, vilket visar materialets tålighet.
Bilderna ni ser är ett testament till detta då de är tagna efter ett år i bruk.

Fenix är en matt och extra reptålig laminatyta som är nästan sammetslent att röra på.

I detta kök kan ni se hur placering av belysning kan ge helt olika känslor. Det vi tycker om lite extra är belysning som fälls in i bakkant. Det ger en mystisk och lugn känsla.

Få köket att smälta in

Med en helt öppen planlösning ville vi i detta projekt få köket att smälta in. Därför placerades köksmaskinerna dolda i köks-halv-ön. Barbänken är tillverkad av massiv rökt ek och övriga bänkskivor är av granit. Grepplisten av aluminium skapar rena linjer och de högblanka fronterna är lika lyxiga som de ser ut – specialbehandlade för att motverka att de gulnar av solen.

Nyklassisk lyx