Platsbyggda kök

Kök för finsmakare

Vi skapar unika måttbeställda kök framtagna för dina behov och stil. Allt designas och byggs från grunden. Dessutom så ser vi inte bara till köket (stommarna) utan helheten såsom kakel, golv, väggar, planlösning, belysning och allt annat en köksrenovering kan tänkas innefatta. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt har du en kontaktperson som löser hela processen.

Vi har hela världen som katalog

Vi är inte knutna till någon specifik leverantör utan vi skapar individuellt för varje kund. Vi trendspanar över hela världen och kan därför leverera unika lösningar som få andra leverantörer kan tillhandahålla i Sverige. Vill du kanske ha köksluckor i lättmetall, keramik, glas eller kanske i högkvalitativ laminat? Vi älskar att skapa lösningar som går utanför boxen. Testa oss!

Unikt prisvärt

Ingen dyr marknadsföring, inget flashigt showroom eller utställning. Bara bra idéer. Istället kommer vi kostnadsfritt hem till dig och diskuterar ert behov och önskemål. Vi visar också upp arbetsprover etc. Om du väljer att gå vidare tar vi projektet till nästa nivå.  Vi stämmer av vilken budget du har, vilka specifika önskemål som finns och annat för att kunna få ett bra beslutsunderlag. Nästa steg är designen som utförs skalenligt i 3d. Vi bestämmer ytskikt, färger och material och lämnar prover. När du som kund är helt nöjd producerar vi alla olika delar från grunden. Sedan monterar vi för perfekt resultat. Nedan kan du se ett par exempel på unika kök vi designat, levererat och byggt. Vad gillar du? Mörka träslag eller kanske köksluckor i glas. Vi designar unika kök. Inget är det andra likt.