Innovation & Perfektion

Walk in closet, kök, garderober, vinrum och speciallösningar. Vi ritar allt skalenligt i 3D och när du är helt nöjd tillverkar, levererar och monterar vi.

Platsbyggt är lösningen!

WALK IN CLOSET

Ordning är för idioter, genier behärskar även kaos. Känner du igen citatet? Vår erfarenhet är att dock de flesta föredrar ordning före kaos och här kan en Walk in closet göra underverk. Din konfektion och ekipering samt skor får det utrymme de förtjänar. Du har plats för allt och lite till.

Vi specialdesignar och bygger din Walk in closets med form och funktion i fokus. Vi maximerar ytor och utrymmen och planerar samt genomför för optimalt resultat. Inget lämnas år slumpen. Rätt armaturer och belysning skapar miljön du älskar. 

Platsbyggt är lösningen.

 

KÖK

Vi skapar unika måttbeställda kök framtagna för dina behov och stil. Allt designas och byggs från grunden. Dessutom så ser vi inte bara till köket (stommarna) utan helheten såsom kakel, golv, väggar, planlösning, belysning och allt annat en köksrenovering kan tänkas innefatta. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt har du en kontaktperson som löser hela processen.

Vi är inte knutna till någon specifik leverantör utan vi skapar individuellt för varje kund. Vi trendspanar över hela världen och kan därför leverera unika lösningar som få andra leverantörer kan tillhandahålla i Sverige. Vill du kanske ha köksluckor i lättmetall, keramik, glas eller kanske i högkvalitativ laminat? 

Platsbyggt är lösningaen!

GARDEROBER

Låt oss ta ditt hem till nästa nivå med välplanerade vackra garderober. Med vår flexibilitet tar vi tillvara på alla dina utrymmen på bästa sätt. En standard 60 x 60 garderob gör ofta inte jobbet 100% och du få kompromissa mellan form och funktion. Det tycker vi är en dålig idé.

Det finns många smarta lösningar att ta till som maximerar de ytor du vill använda för garderober och lådor. Med vår flexibilitet och kreativitet skapar vi unika upplägg där vi tar hänsyn till din hela kravspecifikation. Vi ritar allt skalenligt i 3d och när du är helt nöjd tillverkar, levererar och monterar vi.

Platsbyggt är lösningen!

 

SPECIALLÖSNINGAR

Fördelen med att platsbygga och designa utifrån ditt hems unika förutsättningar skapar en härlig dynamik. Den döda ytan under trappan bli snygg vinförvaring med en sittmöjlighet, den knepiga nischen i vardagsrummet kan bli ett läckert hemmakontor eller varför inte låta oss designa en superfunktionell badrumskommod där ”allt” verkligen får plats.

Är hallen hopplös att få till? Skor överallt och jackor och halsdukar ligger huller om buller? Då kan vi komma med skräddarsydda förslag på hur att lösa denna problematik. Vi kan designa en snygg och ultrapraktisk lösning som ger din hall ett nytt liv och en skönare vardag.

Platsbyggt är lösningaen!

Senaste nytt på Instagram