Walk in closet

Walk in closet

Ordning är för idioter, genier behärskar även kaos. Känner du igen citatet? Vår erfarenhet är dock att de flesta föredrar ordning före kaos och här kan en Walk in closet göra underverk.

Din konfektion och ekipering samt skor får det utrymme de förtjänar. Du har plats för allt och lite till. Vi specialdesignar och bygger din Walk in closet med form och funktion i fokus. Vi maximerar ytor, utrymmen och planerar samt genomför för optimalt resultat. Inget lämnas år slumpen. Rätt armaturer och belysning skapar miljön du älskar.

Nedan ser du ett antal referenser. 

Sluttande tak. En möjlighet

Den svartbetsade eken tillsammans med den gröngråa väggfärgen skapar en fin kontrast som ger ett modert och lugnt uttryck. Det sluttande taket såg vi som en möjlighet att skapa något unikt. I det liggande ramverket fällde vi in dold diskret belysning. Stommarna är svarta, precis som de lyxiga Blum Legra lådsidorna, för att skapa en fin helhet. Hängarna är rektangulära med moccakulör som ger en lyxig känsla. Hantagen från Buster and Punch är pricken över i.

Drömutsikt från sängen

Vem vill inte vakna upp till den här utsikten? Garderobsön är elegant placerad, med bänkskiva i Carraramarmor. Den breda ramen runt om lådorna och skåpen är skarvlös vilket ger ett rent och lyxigt intryck. Kundens önskemål var symmetri, vilket innebar att vi flyttade in de högra hyllsektionen för att linjera med sektionen närmast fönstret. Resultatet skapade en fin, djup effekt. Belysningen skapar en extravagant känsla.

Ett rum över – en fantastisk möjlighet

Vad gör man när barnen flyttar ut och ett helt rum plötsligt finns över? Man låter givetvis Stiligt skapa en fantastisk Walk in closet. I detta fall hade kunden en tydlig ide som vi fick möjlighet att förädla. Golv-till-tak-lösning med en stor nisch i mitten som skapar utrymme att uppdatera accessoarer när man känner för det. Nischen är belyst som sig bör i en high-end-möbel som denna. Dessutom har vi skapat en elegant byrå i samma stil mitt emot garderoberna.

Loading...