SPECIALLÖSNINGAR

SPECIALLÖSNINGAR

Speciallösningar

Fördelen med att platsbygga och designa utifrån ditt hems unika förutsättningar är att det skapar en härlig dynamik. Den döda ytan under trappan bli snygg förvaring med en sittmöjlighet, den knepiga nischen i vardagsrummet kan bli ett läckert hemmakontor eller varför inte låta oss designa en superfunktionell badrumskommod där “allt” verkligen får plats. Är hallen hopplös att få till? Skor överallt och jackor och halsdukar ligger huller om buller? Vi kan designa en snygg och ultrapraktisk lösning som ger din hall ett nytt liv och en skönare vardag. Vi arbetar gärna med olika material och lösningar för att maximera funktion och stil. 

Prisvärt skapar vi unika lösningar som höjer ditt humör och värdet på din bostad. Nedan kan du se några exempel.

Skål för vinkonst

En innovation som grundade sig i begränsat djup samtidigt som alla flaskor skulle belysas. Resultatet blev vår senaste produkt med snedställda buteljpaneler av svartbetsad ek och integrerad belysning. Dessa kan beställas i önskad höjd och med olika kulörer på betsen. Vinkonst för finsmakare.

Spakänsla

exklusivt badrum

“Planning makes perfect” är ett uttryck som genomsyrar detta projekt. Att medvetet dela av badrummet skapar en spakänsla. I duschen är blandaren från tapwell infälld och väggnära brunnen precis som väggplattorna går från sida till sida. Infällda takbelysninge tillsammans med strukturen på plattorna skapar fina skuggor. Även taket målades i NCS S3500-N för att förstärka spa känslan.

Mönsterpassade askluckorna tillsammans med handfatet av marmorliknande komposit löper från vägg till vägg. Även den pulverlackerade spegeln är måttbeställd. Vägghängda toaletten är ihopbyggd med smart förvaring. 

Trimless = Minimalistens dröm

Med sina gerade kanter ger byrån ett minimalistiskt uttryck och smälter in i sin omgivning. Vi vill såklart att fler ska kunna ha denna fantastiska möbel i sina hem och detta är vår första produkt som man kan måttbeställa i olika bredd, höjd, djup och kulörer. Pris i detta utförande 12.000kr.

Bevara känslan

Att verkligen ta vara på och utveckla den befintliga känslan i en bostad skapar harmoni och ger ett starkt helhetsintryck. Här har vi arbetat med kulören i knopparna och naturkänslan i ekskivan. Varmt, välkomnande och med hemkänsla.

”Carrara-rammmba!”

En vacker kommod kan lyfta ett mediokert badrum till nya höjder. Tillåts vi, som i detta fall, designa ett helt badrum från golv till tak är den enda begränsningen vår fantasi. I Kommoden och handfatet kombineras det klassiska och moderna på ett slående vis. Tillsammans med carrara-marmorn skapar en subtil lyx!

Tempererat vinrum under en trappa

Med den vackra gjutjärnsdörren är detta en vacker utsikt från matplasen. Vem trodde att ett vinrum under en trappa kunde bli såhär bra? Mörkbrunbetsad ek tillsammans med den varma bakgrundsbelysningen skapar det en mystisk och exklusiv känsla. Rummet är även tempererat med ett kylaggregat som vi byggt in med panel.  

Loading...